Tuesday, 10 January 2012

Saya telah berpindah blog..*sila link blog baru saya*

Assalamualaikum 
Hello gojes!


Adalah dengan ini saya ingin memaklumkan bahawa blog lama saya sweetbite87.blogspot.com tidak wujud lagi. Saya sendiri tak tahu apa yang terjadi sebab setiap kali saya nak bukak dia akan keluar ripway.com. Seolah-olah seperti di'hacked' tp saya telah ambil langkah berjaga2 dengan mem'privasi' kan blog itu kepada penulis sahaja. Jadi dengan ini tercipta lah sebuah lagi blog untuk saya conteng2 selagi hayat dikandung badan..ewahh! Sayang dengan blog yang lama sebab banyak dah entry yang saya tulis kat situ..dari zaman bujang,dah kahwin pastu mengandung, sekarang dah nak beranak dalam beberapa minggu je lagi masih sempat buat blog baru.

Link kawan2 blogging juga hilang begitu sahaja..Insyaallah saya akan slow2 jejak anda semula ye. So saya berharap bila saya tinggalkan jejak di blog kakak2,adik2 yang comel2 tu, sudi2 lah link kan semula blog baru saya ni yer :D atau anda sendiri boleh tinggalkan jejak kat comment box ni yer!! 

http://mamacintapa87.blogspot.com/


pix terbaru saya yang bambam at 36weeks :)


terima kasih!!

5 comments:

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

terasa nak follow laju-laju sebab takut hilang jejak lagi.hehe..

LAYLA ZAMRY said...

hehe..sila2 :)

!k@ said...

hi layla..salam kenal..sy dh link blog awk juge..

LAYLA ZAMRY said...

hi ika...
salam perkenalan skali lg :)

Ina Khairina said...

salam kenal layla....patut la cari blog lama x jumpa....