Wednesday, 4 July 2012

5 MONTHS BABY

Assalamualaikum..
hello gojes!


Muhammad Aaron Faris hari ni genap 5 bulan :) esok akan ke klinik cucuk 5 bulan pulak. hopefully tak demam macam sebelum ni. 

Dah menjangkau umur 5 bulan ni apa yang aaron dah pandai setakat ni ialah meniarap tapi tak boleh angkat kepala lagi :) itupun bila mama ngiringkan badan dia baru lah aaron nak meniarap kalau tak buat macam tu lambatlah nak tgu aaron buat sendiri. manja sebenarnya ni. ikut perangai sapa tak tau lah kan? hihihi. perkembangan lain setakat ni tu je kot..yang biasa2 tu macam kuat mengamuk n dah pandai lembikkan badan bila nak marah.lebih2 lagi time kita tengah dukung dia..aduhh bikin mama panik je!

Alhamdulillah 5 bulan ni aaron masih diberi rezeki menyusu badan lagi. susu banyak. tak pernah amalkan pump susu sebab saya housewife. pernah cuba pump n bagi anak hisap guna botol tapi dia pandai reject botol tu. dah pandai beza puting mak dia ngan puting botol. so susah skit la bila keluar ke tempat public kene cari nursing room. kalau aaron boleh terima botol senang mama pump dulu sebelum keluar.

okey ni gambar terbaru aaron faris! insyaallah lepas ni akan lebih kerap update blog :) ngeee









4 comments:

aTy _faRed~ said...

waahhhhhhhhhhhh...besarnyer mata...geram tengok..:)

MyHaPpInEsS said...

wa..sebaya bby firas gak...nak masuk 5 bulan. tapi minggu depan baru cukup..kekeke....geram kan klu dier buat kuak lentang..panik seketika..hehehe..

PinjaM MATA sat...

~ NANA ~ said...

mcm anak org arab...comelll...hehe

!k@ said...

bulat mata dia.comel!!