Monday, 24 September 2012

Sepetang Bersama Aaron Faris

Assalamualaikum..
hello gojes!

Masih adakah yang sudi singgah ke blog mama aaron ni? hiks..sebulan sekali nak update pun payah. salute lah kat mama2 luar sana yang rajin update blog citer pasal anak ,itu ini..hehe

nak karang ayat panjang lebar tak boleh sangat sekarang ni sebab anak teruna aaron faris duk nak tekan2 keyboard laptop ni ha..juz nak share aaron dapat stroller baru :) yang lama sweetcherry tu dah kene jual.alhamdulillah ada yang sudi nak beli.







senang stroller phil&teds ni ringan kecik and mudah je nak angkut g mane2.tak banyak pakai space dalam boot kereta :) aaron pun suka sangat duduk dalam ni. dia lebih relax compare tu yangsweetcherry dia mcm nak mintak dukung je bila mama letak dia dalam tu.hihi









2 comments:

Mommy_Cha said...

hi. ur boy 7mons tapi dah nmpak mcm muka besyar kan? hiihihi comel jek! i punnya stroller ferrari. tak berat tak jugak ringan ok2 jer...senang dilipat masuk keta itu yg paling penting :)

rookcoco said...

kat mana beli stroller ni N berapa harganya?