Monday, 1 October 2012

Aaron Jalan Kelantan

Assalamualaikum..
hello gojes!

Weekend baru2 ni Aaron and family pergi kenduri kahwin at kelantan! fisrt time for mama and aaron actually.hehe. memang teruja sangat nak jejak kaki ke sana..malam tu sampai je kelantan terus ke wakaf che yeh shopping2 apa yang patut. esoknya lepas habis kenduri heading to rantau panjang pulak shopping toto periuk belanga bagai.hehehe.not bad la tapi sangat panas sampai mama aaron demam batuk sampai hari ni tak kebah2 lagi.Aaron pun dah mula nak berjangkit dengan mama.Bila fully bf macam ni lah kan? kalau mak sakit anak pun turut kene tempiasnya. tapi siang tadi cepat2 mama bagi Aaron antibiotik and ubat demam. harapnya tak jadi la demam Aaron tu. Kalau dia demam jugak memang rasa dunia ni gelap sangat. sapa tak risau weh bila anak demam panas.tak tido dibuatnya.mintak dijauhkan la dari segala penyakit. kesian anak tu kecik lagi nak tanggung demam ke selsema ke..amin :)

Sempat snap2 pic Aaron masa kat sana..hehe









copy paste papanye aaron ni..muka sebijik macam papa..anak papa katakan!
update malam ni tak dapat panjang2 sebab mama aaron masih demam lagi ni tapi gagahkan jugak nak update sebab anak tengah tido.hehehe









1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)