Friday, 20 January 2012

Appointment with my gynea.

Assalamualaikum.
Hello gojes!


Besok kalau takde aral melintang insyaAllah hubby balik! yeay! suka sangat sebab dah 2 minggu tak jumpa. Bagi peluang kat hubby untuk settle semua kerja dia even saya tahu kerja2 hubby takkan pernah berhenti. Siap satu projek akan tiba pulak projek yg lain. Alhamdulillah rezeki, sejak disahkan mengandung banyak projek hubby dapat.syukur :)


Selain tu hubby sibuk settle kan hal rumah baru kami. Alhamdulillah kunci rumah dah dapat awal bulan Jan hari tu. So hubby sibuk touch up n renovate skit2 kat umah tu,apa yang patut. Syukur sangat dalam tempoh perkahwinan setahun lebih ni kami dah ada rumah atas nama sendiri dan insyaAllah cahaya mata pulak dalam masa yang terdekat ni. hampir lengkap hidup kami sedikit masa lagi :)


Pagi tadi ada appointment ngan gynea kat klinik pakar sakit puan chan bukit bendera mentakab. 5 minit jer dari rumah.hihi. InsyaAllah memang dah lama planning nak bersalin kat sini sebab servis ok. 10 tahun lepas mak saya bersalin kat sini jugak, anak yang ke 5 satu-satunya lelaki.hiks..Setakat ni semua ok then doc siap offer beranak hari ni kat saya.hahaha. sebab doc saya tu chinese so sempena CNY ni dia cuti 4 hari wooo..memang date yang dia cuti tu date yang perlu saya berjaga2,takut terberanak. Sebab ni klinik private so bila doc cuti klinik memang kene tutup.haish risau. tapi saya prefer biar sakit tu datang naturally daripada kene induce tapi tawakal je lah kalau overdue terpaksa jugak induce kan? let baby choose any date yang dia suka :) tapi mama memang selalu pujuk baby supaya keluar after 25hb..yang penting tgu papa balik dulu ye sayang!


 ahhhh rindunya kat dia...kuruss je time kawen,skang dah bulat skit :)




 left-->>masa sy disahkan mengandung 5 weeks
right-->>38 weeks.tgu masa jer








6 comments:

yannie bunny said...

wow.. syoknya! xlama lg jadik mama. all the best to u. semoga segala urusan u dipermudahkan.

tggu sket ye baby, nnt blh jadik baby dragon ;)

btw, salam kenal. my 1st time menyinggah ;)

LAYLA ZAMRY said...

hi yannie,
tq sudi singgah..
insyaAllah harap dipermudahkan.
ok jap lg kita singgah umah awk pulak :)

CikPuan Fara said...

semoga semuanya dipermudahkan layla n baby tunggu smp papanya balik br kuar.. hihi ^^

!k@ said...

semoga semua dipermudahkan untuk awak.. :)

PUAN SUE said...

semoga semuanya selamat!!

LAYLA ZAMRY said...

fara,
thanks a lot dear...

ika,
thanks a lot! hopefully selamat semua

pn sue,
awk pun sama,semoga selamat semuanya ye! tak jauh beza pun due kite ni!hehe