Thursday, 26 January 2012

UPDATE @ 39 WEEKS

Assalamualaikum.
Hello gojes!



Update pantas untuk hari ni ok. Since my husband ada kat sini so banyak masa saya dihabiskan bersama suami ke sana ke mari.hehehe. so memang masa untuk online saya terhad dan selalunya hubby yang banyak habiskan masa depan lappy :(


Hari ni saya last check up di KK. buat check up seperti biasa and jumpa doc. doc perempuan,muda lagi.hehe. dia inform kat saya yang saya kene serah diri di hospital pada 01/02. WAJIB! Wajib kalau saya masih belum bersalin sebelum 01hb tersebut. ni semua sebab saya ada kencing manis sewaktu mengandung walaupun tahap kencing manis saya masih terkawal lagi. sedih ok kalau dipaksa bersalin. saya nak merasa sakit bersalin tu secara natural. tapi apakan daya demi baby terpaksa juga berserah. tapi KK tak tahu yang saya nak deliver baby di klinik private pilihan saya dan suami. malas nak bagitahu nanti diaorang akan tanya macam2. Surat refer ke hospital besar untuk 01hb tu pun doc dah bagi tadi. saya hanya angguk kepala tanda faham. hiks :) Ini bermakna saya akan refer pada doc saya di klinik private pada 01hb tersebut. kalau semuanya ON maka saya kene induce. haishh :(


So kalau sehingga 01hb saya masih belum bersalin,mungkin ada update terbaru tapi kalau ALLAH swt nak bagi saya bersalin awal insyaAllah update baru akan menyusul selepas semuanya selamat.


Sekarang hari2 berdoa supaya baby keluar awal. doakan saya dan baby selamat ok!




Luv u!!

8 comments:

yannie bunny said...

good luck dear! xsabar nk tgk ur baby tomei ;)

PUAN SUE said...

gud luck...su doakan..Amin

Reen Tart Nenas said...

comei nyer perut!

ReYNa said...

gd luck dear!

aTy _faRed~ said...

gud luck n take care..insyalah semuanye akan dipermudahkan..amin...:)

LAYLA ZAMRY said...

to all,
thanks a million!!
doakan saya dan baby selamat ok..
luv u!

!k@ said...

semoga semuanya dipermudahkan dear.. ;)

LAYLA ZAMRY said...

thanks ika :)